Kies voor gepensioneerde kamelen

De volgende gepensioneerde kamelen zoeken nog adoptanten

• Trooster Shailèn van Silmèn & Khaled, een bijzondere hengst op leeftijd (geschatte geboortejaar: 1991)
  • Stille Dahrutsj van Ibrahim, een betrouwbare, rustige hengst al aardig op leeftijd (geschatte geboortejaar: 1992)

Trooster Shailèn, de Trooster en Vader van vele kleintjes heeft vele deelnemers een onvergetelijke Woestijnervaring gegeven, nog op en top mannelijk maar al behoorlijk op leeftijd. Als een mens ziek is, in de rouw is of verdriet heeft van andere aard is Shailèn een trooster! Hij verdient geen dieronwaardig einde in de slacht! Ook zijn eigenaar verdient het, want voor geen goud wil hij Shailèn afdoen aan de slacht, zijn wens is dat Shailèn een natuurlijk einde bij hem krijgt. Shailèn is voor € 60,- per maand geadopteerd, er staat nog een bedrag van € 15,- per maand voor hem open.

Shailen 2006  Portret Shailen

Introductie Levensverhaal Shailèn

Stille Dahrutsj: ook Dahrutsj heeft in zijn loopbaan al vele mensen een onvergetelijke Woestijnervaring gegeven! Toen zijn eigenaar Ibrahim in 2012 ging trouwen zaten de bedoeïenen in een slechte situatie: weinig tot geen werk voor hen en hun kamelen, desondanks vertikte Ibrahim het om Dahrutsj te verkopen! Dus ook hij verdient het om ondersteund te worden! Stille Dahrutsj heeft al 3 adoptanten voor € 32,50 per maand, er staat nog een bedrag voor hem open van € 42,50 per maand.

Dahrutsj waar hij het liefste is in de Woestijn  Stille Dahrutsj

Introductie Levensverhaal Stille Dahrutsj

Wil je één van deze prachtige dieren (mee-)adopteren? Klik op hun foto's onderaan en lees een stukje van het levensverhaal van deze bijzondere dieren die hun sporen verdiend hebben & een goede oude dag verdienen!

Adoptanten worden regelmatig op de hoogte gehouden over het wel & wee van hun Kameel in Woord & Beeld!