Ook in aanmerking komen...

De volgende kame(e)l(en) komen ook in aanmerking voor adoptie

• Dromerige Saïde (vrouwtje, geb: geschat 2000) van Aliyèn, een wit vrouwtjeskameel in de bloei van haar leven.
  • Ondeugende Ghayyadh (hengst, geb: geschat 2007) van weduwe Rashda. Klein voor zijn leeftijd en daarom des te ondeugender!

Dromerige Saïde: is een wit vrouwtjeskameel in de bloei van haar leven. Zij kan niet altijd werken voor haar eigenaar, vooral niet als zij pas bevallen is, daarom komt Saïde ook in aanmerking voor adoptie, vooral ook omdat zij twee keer eerder haar jong verloren heeft plus na een val in 2014 een miskraam heeft gehad.

Niet alleen zij verdient het maar ook haar eigenaar Aliyèn. Saïde heeft al  4 adoptanten voor € 40,- per maand, er staat nog een bedrag voor haar open van € 35,- per maand.

Saide met kleintje Bilhen  Saide

Introductie Levensverhaal Saïde

Ondeugende Ghayyadh: Ghayyadh is in 2011 gered van de slacht door de stichting en voor een symbolisch bedrag aan weduwe Rashda gegeven zodat zij een bron van inkomsten heeft.

Ghayyadh is klein voor zijn leeftijd en staat bij de deelnemers van DesertJoy ook wel bekend als de keukenkameel omdat hij jaren de potten en pannen droeg. Hij vindt het heerlijk als hij vrij kan lopen op bergpassen met klingelende potten en pannen! Zowel hij als weduwe Rashda verdienen het om ondersteund te worden!

Ghayyadh heeft 4 adoptanten voor € 40,- per maand, er staat nog een bedrag voor hem open van € 35,- per maand.

Ghayyadh 2011

Introductie Levensverhaal Ghayyadh

Wil je één van deze prachtige kamelen (mee-)adopteren? Klik dan onder hun fotootje voor een introductie van hun Levensverhaal!

Adoptanten worden regelmatig op de hoogte gehouden in Woord & Beeld over het wel & wee van hun Kameel!