Wat doet de stichting verder al aan kamelenzorg?

De stichting heeft een basis EHBO bestaande uit:

• CTC wondspray uit NL: afsluitende wondspray voor wonden die (al) schoon zijn van binnen
  • Acederm uit NL: een wondspray die de wond laat ademen en die niet afsluit
  • Watten, pincets en EHBO scharen
  • Desinfecteer, zoals teatree, sterilon, betadine en Rescue Remedie zalf van de Bach bloesems

Daarnaast heeft de stichting uit NL in Dahab op voorraad:

• enkele van de meest gebruikte Bach bloesem remedies, zoals Vogelmelk, Walnoot, Heather, Bach Rescue Remedie: sprays, druppels en crèmes.
  • Silsterk voor verminderde weerstand bij ziekte, herstel en na bevalling.
  • gebruikt de stichting enkele basis Ttouches.

De stichting koopt en verstrekt aan eigenaren:

•  Diëthyl en Diesel, middelen om de grond waar kamelen op staan schoon te houden.

Kamelen wassen

•   Wormenkuren en medicijnen tegen scabiës (schurft) en wegwerp injectienaalden.

Gaat de stichting op pad met Aliyèn als:

•  Als hij geroepen wordt om naar zieke kamelen te komen, om te leren voor kamelen observeert, noteert en fotografeert de stichting om alles in kaart te brengen van de kennis van drukpunten en kruiden bij de bedoeïenen en voor een toekomstige samenwerking met een NL veearts.
  •  Als hij geroepen wordt om te assisteren bij bevallingen.

Bevalling 1  Bevalling 2

Bevalling 3  Bevalling 4