1. Plannen
  3. Kostenoverzicht
  4. ANBI

Plannen1e dagen portret

St.Dalèl onder de aandacht brengen d.m.v.:

• De website linken op relevante websites van grote goede doelen- en dierenorganisaties
  • De website linken op relevante startpagina’s op het internet
  • Media, zoals bladen, benaderen voor een artikel over de stichting
  • Promotiepakketten maken

Fondsen werven zodat:   Soeb left

• zij genoeg financiële middelen kan opbouwen om de opvang voor kamelen uit te breiden in de vorm van een groter stuk grond al dan niet buiten Dahab aan te kunnen kopen.
  • zij genoeg financiële middelen heeft voor training en voorlichting ter plaatse door veearts(en).

Merchandise aanbieden zodat:Kamelensporen 1

• DesertJoy biedt al sinds oktober 2011 op haar tochten Traditional Bedouin Handicraft, koeltassen met het logo van de stichting, ansichtkaarten en het boekje Geologie in de Sinaï aan: zodat de opbrengst daarvan naar Stichting Dalèl kan gaan. Ook op festivals en beurzen in Nederland.

• Daarnaast is de stichting van plan om een Ode aan de 3-eenheid van Woestijn – Kamelen – Bedoeïenen te maken in de vorm van een verjaardagskalender, ook daarvan zal de opbrengst naar Stichting Dalèl gaan.
  • En komt er een nieuwe website met daarin een webshop.

Samenwerking met dierenarts(en).Onder moeders buik

Vertalen

De stichting zoekt vertalers die mee willen helpen om de site te vertalen naar het Engels en het Arabisch