1. Aliyèn Faraj Ataiyiq
  3. Subaih Mubarak
  4. Hadj Faraj Ataiyiq

Joyce Schröder (1960)

De stichting is opgericht en wordt gerund door kamelenvrouw Joyce Schröder (1960), sinds 1995 nauw betrokken bij de Muzayna bedoeïenen.

Dalèl is de naam van haar 1e kameel, toen hij na 7 jaar met haar, overleed kreeg zij meer oog voor de andere kamelen en ontstond de wens om meer te willen betekenen voor alle kamelen.

De stichting draagt zijn naam, maar de beeltenis van het logo is Aweida, haar 2e  overleden kameel.

Dalel portret 200  Aweida portret 200

Links: Dalèl. Rechts: Aweida

Zij woont het overgrote deel van het jaar tussen de bedoeïenen in Dahab samen haar 4 kamelen, Jamila, Subhan, Bilhèn en Abdèn.

Naast Stichting Dalèl organiseert en begeleidt zij nomadische woestijnreizen per kameel door de Sinaï woestijn met de Muzayna bedoeïenen: www.desertjoy.nl

Hier links staan de mannen met wie zij nauw samenwerkt, als je op hun namen klikt lees je hun rol en kwaliteiten.

Als je meer wilt weten over Joyce, haar kamelen en over de rol van haar kamelen bij het ontstaan van St. Dalèl, incl het eerbetoon aan Dalèl en Aweida, kun je kijken bij Mijn Kamelen & Stichting Dalèl op:

www.desertjoy.nl

Portret-Joyce